Onze plek gevonden??!!

Marleen vond afgelopen week op Funda een prachtig stuk grond bij het dorpje Wijbosch (bij Schijndel): Aakendonk 2. Perfecte ligging: rustig straatje tussen het bos en het dorp, geen buren maar niet eenzaam, groot genoeg (ruim 5100 m2) en mooi uitzicht over het mais en de populieren. We zijn vandaag in de auto gesprongen, en met de kinderen gaan kijken. We zijn nog nooit zo enthousiast geweest over een locatie voor ons eco-huis. Wat ons betreft mag dit het worden!

Dit huisje staat er op. Schattig! Maar het zal wel plaats moeten maken voor ons strobalen huis…

Het huisje zag er NIET uit: oud, kapot en dichtgetimmerd. De “tuin” was volkomen dichtgegroeid, tot schouderhoogte ongeveer. (onderstaande foto is in de lente genomen en dus nog kaal). Een grote schuur met asbest lag ingestort op de grond. Een trieste aanblik, maar met wat goede wil konden wij daar wel doorheen kijken.

De hoogspanningsleiding die even verderop loopt, vonden wij geen bezwaar: het is een kleine, lage mast, met lage spanning (150 KV). Vanaf het perceel zie je hem niet of nauwelijks. En ja, overal is er wel iets…

Hier gaan we voor! Dus…: plannen maken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *