Voorlopig koopcontract getekend!

Woehoeeee….!! We zijn nu echt bijna eigenaar, want vandaag hebben we het voorlopig koopcontract getekend! Uit gesprek met de verkopend makelaar, bleek maar weer hoeveel mazzel we gehad hebben met deze aankoop. We zijn zoooo blij!! De makelaar zei nog zo mooi: “Jullie hebben een pareltje gekocht daar! Nou ja… een ruwe diamant!” En zo is het 🙂

Na het tekenen natuurlijk weer even langs het huisje. Wat is het toch een prachtige plek. En die lage winterzon maakt het helemaal mooi. Bijna jammer dat we het huisje gaan slopen…

foto genomen vanuit de punt van het driehoekige weiland

Foto genomen vanaf het huis, uitzicht op het driehoekige weiland.
Op de achtergrond de rand van dorpje Wijbosch.
Zelfde punt, maar dan iets naar links gefotografeerd

Op de terugweg langs de ouders van Peter gegaan en een grote bos bloemen gebracht. Daarna taart eten bij mijn ouders, met ook een bos bloemen voor hen.
Dank voor al jullie hulp, lieve (schoon-)ouders!!

En van mijn ouders kreeg ik ook een bos bloemen, met een leuk kaartje:

En vanaf vandaag hebben we ons blog openbaar gemaakt.

1 reactie


  1. Hoi Marleen en Peter,
    Wat een geweldig nieuws! En leuk dat je een blog bijhoud, zo kan ik jullie toch volgen als we elkaar niet zo vaak zien. Je weet dat het geen desinteresse is. Ik vind het fantastisch dat jullie na jaren lang hard werken, onderzoek, praten, nog meer praten, opnieuw onderzoeken, weer praten en weer verder uitzoeken, het jullie gelukt is een mooi plekje te bemachtigen!!! Heel veel succes en ik hoop voor jullie dat het huis snel verkocht word zodat jullie kunnen starten met jullie droom te verwekelijken. Een deel is al uitgekomen! XX Ben, Angie, Tim en Robin. En ja het wordt tijd voor thee!!!!

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *