Wachten duurt lang…!

Buiten is het prachtig weer, de ideeën borrelen onophoudelijk in ons hoofd, mensen bieden spontaan hun hulp aan, de trampoline in onze kleine achtertuin staat hopeloos in de weg, kortom: we staan te popelen om aan de slag te gaan! Maar we moeten nog wachten tot de overdracht op 31 januari.
Wachten duurt LANG…!!!!!

We zijn natuurlijk al wel bezig met een werkschema (zie onder), asbest-inventarisatie en -offerte, omgevingsvergunning, uitzoeken aankoop graafmachine en kleiner gereedschap, website maken, plan van inrichting terrein, en natuurlijk het ontwerp van ons nieuwe huis. Genoeg te doen dus!

En we hebben van mijn ouders een midweek vakantiehuis cadeau gekregen! We hebben voor eind januari een prachtig strobalen huis geboekt in België. Mijn ouders zorgen voor de kinderen, zodat wij in alle rust na kunnen denken over het ontwerp van ons huis. We hebben namelijk heel wat “huis-“werk gekregen van de architect. En het strobalen vakantiehuis is meteen een mooie inspiratiebron 🙂1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *