Goed begin…!

Ik heb altijd aan onze kinderen beloofd dat als we (óóit) een nieuw huis gaan kopen, dat we als eerste een trampoline gaan neerzetten. Zo gezegd zo gedaan!
Vandaag dus als aller-aller-aller eerste de trampoline ingegraven, midden tussen de opgeschoten elzen-boompjes (heel knus!). Peter zette de schommel in elkaar. Nu kunnen de kinderen tenminste lekker spelen als wij aan het werken zijn.

Verder zette Peter de bouwhekken neer, die met een ingenieus handigheidje op slot gezet kunnen worden. Hopelijk gaat het helpen tegen de kwajongens die steeds de ramen ingooien… “Hey guys, partytime is over!”

Daaf wist niet van ophouden. Hij heeft een paar m2 onkruid met de heggenschaar geknipt, en hij is fanatiek begonnen met het slopen van het kleinste, gammelste schuurtje (die eigenlijk uit zichzelf al van ellende uit elkaar viel, maar dat maakt niet uit). Daaf was echt helemaal in z’n element, en hij wilde op het einde van de dag ook niet meer mee naar huis 🙂

Ook kwam onze buurvrouw kennis maken. Zij woont een stuk verder op in het bos. We zijn van dezelfde leeftijd, en het klikte meteen. Dat wordt vast heel gezellig!

Wat een geweldig goed begin vandaag!

Mooi slotje op de bouwhekken

Daaf aan het slopen

First things first 🙂

Helemaal gelukkig..!

Als een vlag op een modderschuit…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *