Verhalen over vroeger

Peter is inmiddels hersteld van zijn griep/verkoudheid. Maar 6 dagen in bed liggen heeft zijn rugblessure enorm verergerd. Een paar minuten staan is eigenlijk al te veel. Vandaar dat deze dag alleen door mij nuttig gebruikt kon worden…

Henk, de vorige eigenaar, kwam vandaag uitgebreid langs met zijn vriendin. We hebben gezellig gekletst over wat er vroeger allemaal in en om het huis gebeurde. En over wat er de laatste jaren is afgevoerd. Containers en containers vol met troep…. Henk heeft nog wat foto’s van vroeger, ik ben heel benieuwd!

Daarna aan de slag, ik dan tenminste. De schuur met het schatkistje is nu leeg en schoon, en wordt nu gebruikt voor het verzamelen van afvalhout. De toiletpot staat bij het puin, het schattige oude fonteintje staat klaar om ooit weer van dienst te zijn.

En het stenen terras heb ik weer een aantal m2 schoon gekrabd. Lekker in het zonnetje!

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *