Sleuteltjes

De kinderen logeerden bij opa Flip en oma Agnes, dus we hadden het rijk alleen. Ik heb de tweede, niet zo diepe (regen)waterput onder handen genomen. Die is nu leeg, morgen maak ik hem verder schoon. Geen schatten, maar wel heeft iemand er ooit een doos sleutels in leeggegooid…

Leuke oude sleutels! De ene nog kunstiger dan de andere.

Ook ben ik begonnen met het schoonmaken van de achterste asbestschuren. Onder de vieze troep lagen een paar lagen vloerbedekking. De onderste laag zag er eigenlijk nog best mooi uit! Maar als ik het probeerde te pakken, viel het helemaal uit elkaar…
Keurig aangeharkte vloerbedekking 🙂

Vlak langs ons perceel staat een rij populieren van de gemeente, met aan onze kant een struikenbosje. In dat bosje lag allemaal afval: houten hekjes, half vergane palen, spaanplaat, stoeptegels, beton en een kapot aquarium. Waarschijnlijk afkomstig van ons terrein. Als we dan toch aan het opruimen zijn…?

Peter kon nog steeds maar bar weinig doen: na 5 minuten staan was het al weer tijd voor een half uur rug-ontspannings-oefeningen. Toch heeft hij in deze spaarzame tijd de antennes van de mast geslepen en er een katrol aan vastgemaakt. De antenne is nu een vlaggenmast geworden: daarom mag ‘ie nog een tijdje blijven staan.

De dakgoot schoonmaken is wel gelukt, maar was teveel van het goede. Morgen naar de huisarts…

1 reactie


  1. Marleen, wat ben je toch ijverig met het bijhouden van de blog. Heel leuk om te lezen en de vorderingen bij te houden.
    (Maar wel jammer van Peters rug…)

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *