Kennismaken met de bos-buren

Vandaag waren we met het hele gezinnetje naar Wijbosch, een goed moment om “officieel” kennis te maken met de buren die in het bos wonen: Annemiek en Willem. Daaf was niet lekker, dus die heeft grotendeels in de auto gezeten, maar Emke en Steef konden lekker spelen zodat wij tijd hadden om te kletsen met onze nieuwe buren. Heel gezellig, en er waren leuke gemeenschappelijke onderwerpen èn kennissen. We zijn reuze blij met deze lieve mensen in de buurt!

’s Middags nog wat gerommeld op de Aakendonk. De kinderen keken een film op de laptop, en hebben buiten gespeeld. Peter is op de fiets naar Schijndel gegaan om een paar kopieën van het deurslot te laten maken. Ondertussen kwam het vriendje van Daaf langs: Maurice. Samen met mij heeft hij het eerste schuurtje tegen de grond gewerkt; nu nog wel wat verder opruimen. De put is bijna schoon: Emke heeft ook lekker staan schrobben!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *