Korte dag

Steef en Emke waren naar Son, en Daaf naar een feestje, dus wij hadden het rijk alleen. Wel duurde het even voor alle kinderen op de adressen waren afgeleverd, dus we konden pas laat beginnen. Het feestje van Daaf werd met een borrel voor de ouders afgesloten, wat natuurlijk heel gezellig is, maar wel betekende dat we weer vroeg terug moesten: een korte dag dus.

Deze (regenwater)put is van binnen en van buiten schoongemaakt. De regenpijp (die we in de diepe put tegenkwamen) hangt weer op zijn oude plekje.

Het bergzoldertje is handig als opslagruimte, maar moest wel eerst schoon gemaakt worden. Die was erg vies, dus dat was een hele klus. De trap naar deze ruimte toe heeft nu weer stevige treden. Ook fijn! (Het was altijd spannend als er iemand van meer dan 50 kilo naar boven liep…)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *