Update uit Mierlo

Nu eens geen nieuws uit Wijbosch, maar uit Mierlo!
Wat was het een drukke en enerverende week… Na een week hard werken op de Aakendonk, had ik de hele volgende week gereserveerd om ons huis weer een beetje op orde te krijgen. Ik heb hier namelijk alles behoorlijk verwaarloosd, niet alleen de afgelopen week, maar eigenlijk al sinds we de sleutel hebben van ons nieuwe stekkie. Zondagavond bij thuiskomst bleek echter een grote verrassing: we zouden deze week weer een kijker krijgen! Dus niet alles op mijn gemakje bijwerken, maar KEI-hard werken om het huis toonbaar te maken. Peter kon nog steeds niet veel doen. Gelukkig wel fietsen, dus hij verzorgde de haal- en brengservice voor school en peuterspeelzaal. Na 3 1/2 dag poetsen en ruimen, zag het huis er picobello uit, en konden we met gerust hart de kijker laten rondleiden.

Wie ons een beetje kent, weet dat dit heeeeel netjes is!

Verder kwam maandag de architect, waar we weer goed werk mee hebben gedaan. Het vlekkenplan voor ons nieuwe huis is klaar, en we hebben het ook gehad over de vorm van het huis. Leuk!
Dinsdag zou ik eerst op school luizencontrole doen (afgezegd), en ’s middags een gesprek op school.
Woensdag zou een journalist van het Eindhovens Dagblad komen, om ons te interviewen over ons strobalen-huis project. Maar die afspraak hebben we verzet naar volgende week woensdag (blijkt net dat we precies die dag wéér kijkers hebben!). Woensdag konden de kinderen naar opa en oma, dus had ik mijn handen even vrij.
Donderdag kwam de kijker, en die was heel positief! Ze belde later terug naar de makelaar om te vragen op welke termijn het huis beschikbaar zou kunnen zijn. Volgende week horen we meer.
Vandaag (vrijdag) hebben we de sloopvergunning aangevraagd en veel in de tuin gewerkt met dit prachtige weer. De auto + aanhanger staan al vol met schuur- en zolderspullen die al verhuisd kunnen worden naar Wijbosch. Ruimt hier lekker op!
Peter had deze week 2x fysio, en maar het helpt allemaal voor geen meter…

Ik had eigenlijk voor dit weekend een werkweekend voor vrienden en familie willen organiseren. We hebben 2 grote klussen te doen (30 bomen planten en het oude riet uit de sloten harken) waar we veel mensen bij kunnen gebruiken. Maar bij gebrek aan voorbereidingstijd, verzet ik het werkweekend naar 29 en 30 maart. T.z.t. komt er nog een aankondiging van, maar dan weten jullie het nu vast!

Verder zijn we op zoek een paar spullen:

– gasfornuis (met wat pannen) of magnetron

– matrassen en dekens
Mocht je nog wat hebben liggen, wat je toch niet meer gebruikt…?
Ons volledige (aangepaste) verlanglijstje staat op deze link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *