Etentje

Vanmorgen weer bezoek van de architect. Hij heeft een erg mooi ontwerp getekend, met een hele originele indeling. De vorm mag van ons nog wat organischer, met minder 90-graden hoeken. Maar het begin is er!
Daarna snel-snel voorbereiden voor de rest van de dag; Steef ophalen van de peuterspeelzaal, afwassen en opruimen, spullen klaarzetten voor de twee oppasmeisjes voor vanmiddag en vanavond, werkspullen pakken voor Wijbosch en nette kleren voor het etentje vanavond. Steef naar opa en oma gebracht. 
Op naar de ophaaldag van de veiling waar we wat kavels hadden gekocht. Wat een drama was dat! Heel lang wachten (Peter met z’n rug…), één kavel was gedeeltelijk door iemand anders mee genomen, het inladen van de spullen bleek een vreselijke toestand, en de buit viel ook nog eens behoorlijk tegen. Weer wat geleerd 🙂
Daarna spullen afleveren in Wijbosch. Toen we aankwamen bij ons huis, kwam ook net de fotograaf van het Eindhovens Dagblad aangereden. Hij maakte een hele serie foto’s, waarvan er ééntje gekozen wordt voor in het artikel a.s. woensdag. 
In de werkkamer staat nu een mooi oud bureau met een mooie, nog oudere, ladekast. Dan kunnen in elk geval het bakje pennen, het papier en het telefoonboek op een logische plaats neerzetten. De hardhouten traptreden die we gekocht hadden, waren zó stoffig, dat tijdens het afborstelen ervan ons huis in een grote stofwolk gehuld was. Uche-uche!

’s Avonds hebben we de aankoopmakelaar en diens vriendin rondgeleid over ons terrein. Hij was er zelf nog niet geweest… En aansluitend samen uit eten in Schijndel. Lekker en gezellig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *