Woonunit

Dit weekend zijn we niet naar Wijbosch gegaan, want we hadden een  familieweekend. Wat was het gezellig om iedereen weer te zien!

Zondagmiddag zijn we naar Erp gereden, om naar een woonunit te kijken die te koop staat. Het zijn 7 tegen elkaar geplaatste containers, met daarin woonkamer, keuken, badkamer, wc, 4 slaapkamertjes, 2 bergruimtes en een grote veranda. Met cv, maar zonder isolatie. Het was een mooie unit, maar nadeel is wel dat het verschrikkelijk veel werk is om alles los te schroeven/zagen/breken voor het vervoerd kan worden. En daarna moet alles natuurlijk weer in elkaar… En het zal ge├»soleerd moeten worden. We denken er nog even over, maar dit zou best wel eens ons huis voor de komende paar jaar kunnen worden!

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *