Asbest buizen losbikken

Peter is een middag aan het werk geweest om de asbest buizen in de schuur en garage los te maken, zodat de asbest-saneerders deze makkelijk mee kunnen nemen. De vertegenwoordiger van het asbest-bedrijf is nog langs geweest om de staat van de schuren te inspecteren, en hij was heel tevreden over hoe het er bij lag. De komende paar dagen krijgen we het makkelijk af.

Dit is de afvoerbuis van de wc in de schuur. Los geboord, gebikt en geslepen. En uitgegraven.

Dit is de buitenkant van dezelfde buis; hij komt uit in een asbest putje. De PVC-buis die ook in het putje uitkomt is losgemaakt. De saneerders hoeven de buis er alleen nog maar uit te trekken. Als we deze asbest buis zelf uit de wc getrokken hadden, dan had ons dat ongeveer 1500 Euro aan saneringskosten gescheeld…

Dit is de buis die in de garage zit: los geslepen en uitgebikt.

Peter is voor de lol nog even in de notenboom geklommen. Mooi uitzicht over ons paradijsje 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *