Laatste dagen meivakantie

De laatste dagen van de meivakantie verliepen een beetje rommelig. Er gebeurde veel: kinderen gingen op en neer naar opa’s en oma’s, zwemles, een kinderfeestje en speelafspraken, er kwam een vriendje logeren uit Helmond, wij gingen een avondje op bezoek bij de bosburen, zij kwamen ons weer een paar uurtjes helpen, er kwam een journalist langs van het Brabants Dagblad, er werd een gele container bezorgd (die hebben we gekocht en blijft een paar jaar staan), er werd zwart zand afgeleverd en 3 afvalcontainers (waarvan er eentje alweer is opgehaald), en we hadden het druk met de poes die is aan komen lopen. En dat tussen de buien door, want het weer is volledig omgeslagen!

Even wat fotootjes:

Container, gekocht op een veiling. Handig straks voor de bouw.

Vriendje Sem komt lekker helpen slopen. Stoer, he?
Onze buren komen de handen uit de mouwen steken: een hele berg afval ligt zo in de container!
Container meteen op laten halen. Opgeruimd staat netjes 🙂

Annemiek haalt de munitiekist-plankjes van het dak.
De jongens willen daar ook nog wel even bij helpen!
De buren Willem en Annemiek. In de bus schuilen voor de regen…!

Emke vermaakt zich prima met haar nieuwe vriendje: Snoezepoes! Een ontzettend lief beestje. Dekentje, speelgoedje en kattenbrokjes zijn al gekocht. Nog wel even navragen bij het asiel of er misschien zo’n poes vermist wordt.
Snoezepoes laat alles braaf toe. Die is maar wat blij met zo’n baasje!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *