Gastles op Mondomijn

Peter was gevraagd om op Mondomijn, de school van de kinderen, een les te geven over het bouwen van een strobalen huis. Het thema op school was “evenwicht en balans”. Peter’s verhaal ging in op de kringloop van een huis. Wat doe je met een huis als het gesloopt wordt? Wat kan je nog met het afval? Hoe zit dat met ons (nog te bouwen) strobalen huis?

Groepen 3 en 4 met een dia over een kringloop. Op de tafel een brok puin.

De twee kleutergroepen kregen een korte versie van de presentatie. Aangepast op de beleving van de kleuters was het een leuke les!

En ’s avonds weer naar Wijbosch. Deze keer ging Sem mee, met natuurlijk alle elastiekjes en Loom’s. “Voor jong en oud!” Met dank aan oma Agnes, die voor boekjes, voorbeelden en een extra loombord zorgde 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *