Rieken en vlakken

De plek waar de woonunits komen en de directe omgeving, maakten we schoon zodat we later nieuw gras in kunnen zaaien. Onkruid, stenen, glas, plastic, ijzer… Kruiwagen na kruiwagen met rotzooi haalden we uit de grond.

Met de riek van de Skidster staken we de grote plakkaten onkruid uit de grond, die Peter hier van zand ontdoet.
Emke en ik harken de grond vlak, en zeven rommel eruit waar dat nodig is. 

 De bergen met wortels (links) en puin (rechts) groeien al weer…

Veel brandnetel, distel, kweekgras en heermoes. In dit geval geldt helaas niet: WEG=WEG…
Maar ja, het is een beginnetje!

De vorige eigenaar schijnt vele aanhangers vol gebroken dakpannen te hebben gebruikt om de strook langs de sparren berijdbaar te maken. Met dank )-: We zijn benieuwd hoe de graafmachine er binnenkort mee overweg kan als die de riolering komt ingraven. Met de schop is er geen doorkomen aan!

En het resultaat van een weekend ploeteren: Een vlakke ondergrond voor de units + veranda en directe omgeving, en de sleuven gegraven voor de riolering. Dat laatste is snel gezegd, maar niet snel gedaan vanwege die laag gebroken dakpannen. Wat een ellende…

Bijna jammer dat we op deze prachtige vlakke grond de woonunits gaan zetten!

2 reacties


  1. Gefeliciteerd met de verkoop van het huis in Mierlo!
    Veel succes met de woonunits…. Liefs van Fe en Ro.

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *