De laatste voorbereidingen

De dag vóór de verhuizing van de woonunits gingen Peter, Flip en Agnes de laatste voorbereidingen treffen. Het belangrijkste was het demonteren van het dak en de laatste wandplaten. Het weer werkte niet bepaald mee: het heeft van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat geregend….

De laatste dag op z’n oude plekje…
Het dak zat vastgeschroefd met kruiskop, Torx, zeskant 8, 9 en 10mm. En met veeel schroeven…

In totaal 44 platen. Naar beneden ging makkelijk, maar Flip en Agnes hadden het zwaar om de platen naar de stapel te sjouwen. Maar het is gelukt!

 

Bij het naar beneden laten zakken van de platen, gutste het water naar beneden.
Gratis douche voor degene die de platen moest opvangen!
Zo nat was het gras…

’s Avonds werden we voor het avondeten bij Janine en Arwin (de vorige bewoners van de woonunits) uitgenodigd; lekker warm, droog, gezellig en heerlijk eten! Na het eten gingen Flip en Agnes naar huis (welverdiend in bad), Arwin + Peter reden naar BAS zodat Arwin de oplegger mee kon nemen en Peter doorrijden naar Wijbosch om te slapen. Daar aangekomen bleken de rijplaten nog niet te liggen. Oei…!

Peter zag bij Willem en Annemiek dat Nederland in de WK verloor van Argentinië…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *