Nu even niet (verhuizen)

Vandaag de laatste dag van de vakantie; morgen moeten de kinderen weer naar school. Deze dag was dus om iets leuks met de kinderen te doen. De keuze viel op recreatiepark “Hemelrijk” in Volkel. Het was voor iedereen een erg leuke dag.

Er is op het park een fantastisch goed nagemaakte klim- en klauterrots, met allemaal verstopte glijbanen. Met eenvoudig begaanbare paden kan je naar boven, maar een stukje afsnijden is natuurlijk veel uitdagender…!

De achtbaan was kort maar heftig. De kinderen kregen er niet genoeg van, zelfs Steef wilde steeds nog weer een ritje. De waaghalzen!

Voor de afwisseling een tam tochtje met de waterfiets 🙂

Aan het einde van de middag gingen we bij de bos-buren taart eten, daarna kampvuur in onze eigen tuin met tomatensoep van Petra.
Wat was het een heerlijke dag!!

De voorbereidingen voor de nieuwe schooldag zijn tijdrovend: zowiezo zijn de spullen lang geleden voor het laatst gebruikt, maar er is natuurlijk ook nog een verhuizing overheen gegaan. Waar zijn de gymschoenen? Eenmaal gevonden, bleken ze te klein… Ook naar de jassen, tassen en fatsoenlijke schoenen heb ik lang moeten zoeken. Maar nu staat het allemaal netjes klaar, dus we kunnen morgen weer in het gareel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *