Peren

’s Ochtends kwam de man van Primagaz om de plaatsing van de gastank door te nemen. Ondertussen kwam Gerrie langsfietsen. Gelukkig maar, hij was al een paar weken niet geweest. En voor de gasman weg was kwam Sjap de architect al weer binnen om de laatste wijzigingen door te nemen. Het schetsplan en de maquette kunnen gemaakt worden!

En toen waren de peren rijp!

De afgelopen weken vielen er geregeld peren uit de boom, meestal op het stalen dak van de veranda of de woonunits. En dat geeft toch iedere keer een dreun..! Dus enerzijds om de heerlijke peren, anderzijds ter voorkoming van een peren-bombardement was het hoog tijd de 150kg peer uit de boom te klimmen. 

Duidelijk geval van “hoge stam”

Mmmmm! De schil wat bitter, van binnen heerlijk zoet.
Hoewel deze eigenlijk nog niet helemaal rijp is.

Op sommige plekken zitten kilo’s peren bij elkaar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *