Market Garden en een andere tank

Vanmiddag zijn we met de kinderen naar het basiskamp van de Markt Garden geweest, in Veghel. Veel te zien, voor de kinderen was het wel snel genoeg. Er stond een Glider, waardoor ze zich wat konden voorstellen bij de luchtlandingen in Son en Schijndel (Landingsweg). Op deze foto bekijken ze 1 van de tanks die er stonden.

Op het eind van de dag kwam er nog tank langs, een gastank deze keer. Morgen wordt ‘ie aangesloten, overmorgen wordt hij gevuld met gas. Dan moeten we nog onze toestellen aanpassen, zodat ze kunnen branden op propaan, en DAN…. kunnen we eindelijk douchen en fatsoenlijk koken!!!

2 reacties


  1. 900 liter netto, daar zouden we een jaar mee moeten kunnen doen. Als we de houtkachel ook aansluiten en gebruiken. Maar ik moet het nog zien!

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *