Mest

Via Marktplaats kwamen we in contact met een paardenhoudster in het dorp die jaarlijks een paar m3 mest over heeft. Nou, die kunnen we wel gebruiken!

De aanhanger mag dan handig zijn voor het vervoeren van houtsnippers (die blaas je er gewoon in met de snipperaar); voor mest is ‘ie wat minder handig. Erin en eruit scheppen is een flink karwei. Maar de mest is prima! Die kan van de winter op de groentetuin. Hopelijk hebben we komend jaar dan een wat hogere opbrengst.

De groentetuin had nog een kleine verrassing in petto: een paar olijfkomkommertjes en een enorme pompoen die prachtig rijp is. Hmm… pompoensoep! (deze keer erg goed geslaagd met ui, appel, kokos, tomatenpuree, gember, kerrie, peper en bouillon)

Verder zijn er in de units allerlei klusjes gedaan: een achter-schot in een keukenkast, in de WC van alles opgehangen, dakgoten schoongemaakt, etc.

Ook een appel gesnoeid: al een paar dagen hoorden we de gekste geluiden ’s nachts. Het bleken twee twijgjes te zijn die met de wind over de units heen krasten 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *