Skidster

Bij het opruimen van het terrein voor de feestjes van Emke en Daaf was de Skidster voorover gevallen. De motor sloeg af en wilde daarna niet meer starten.

Peter had alles gecontroleerd: de bougie vonkte, de carburateur was schoon, en toch niet starten.

Met de auto hadden we de Skidster weggetrokken van de vuurplaats, maar binnenzetten lukte natuurlijk niet. De tijd ontbrak om er echt naar te kijken, dus de Skidster heeft een paar dagen buiten gestaan.

De vader van een vriendje van Daaf bood aan om er naar te kijken, en toen hij langskwam was het al donker. Uiteindelijk bleek het toch aan de bougie te liggen: met een paar tikken de vonkafstand iets verkleinen en de motor liep…

Nieuwe bougie erin en rijden maar weer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *