Fietsen en afzuigkap

Daaf was uit zijn 5-versnellingen-fiets gegroeid. De fiets van Ivo moest nog een beetje opgeknapt worden, zodat Daaf hem kom gebruiken. Eenmaal aan de slag heeft Peter meteen zijn oma-fiets aangepakt: alle “nieuwe” onderdelen (snelbinders + beugels, spatbordbeugels, bel, zadel, dynamo, reflector en  standaard) had hij nog in een bak liggen. Behalve een voor- en achterlicht (2,50 bij de Kranentroep). 

De afzuigkap was niet meer bruikbaar: open- en dichtdoen ging niet meer. Het zaakje lag er zo uit. Helaas niet meer te repareren: een aantal kunststof onderdelen helemaal vergaan. Een tweedehands van dit model was bijna niet te krijgen, maar een goedkopere, eenvoudigere wel. Binnenkort ophalen!

Alleen al het schoonmaken van de zijkanten…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *