Rugpijn en kerstboom

Peter heeft weer veel last van zijn rug. Zitten en staan zijn onmogelijk: hij gaat op handen en voeten door het huis. Misschien geen hernia, want hij kan zijn knieen goed optrekken. Het lijkt een vastzittend SI-gewricht te zijn, en wat irritatie van de Ischias-zenuw. De vooruitzichten zijn goed: over een aantal dagen moet de meeste pijn over zijn. Volgende week naar een osteopaat. En dan trainen om de spieren in dat gebied weer in het gareel te krijgen.

Voor Marleen betekent deze situatie “heel hard werken”. In haar eentje de kinderen op school krijgen (aankleden, eten, brood/fruit/drinken, fietsen) en alle andere werkzaamheden.

Ook nog even de kerstboom in huis halen en versieren:

Hij lacht wel, maar is niet blij…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *