Artikel Brabants Dagblad

In juni stond er een heel goed artikel over ons in het Brabants Dagblad. De verslaggeefster die dat indertijd geschreven had, belde laatst voor een vervolg-artikel. Ze had namelijk begrepen dat het schetsontwerp door welstand was afgekeurd, en dat onderwerp paste goed in het komende wonen-katern.

Het was weer even gezellig als de vorige keer. Daarnaast kon ze (als ervaringsdeskundige) Peter nog veel informatie geven over lage rugpijn. Erg nuttig!

Vandaag stond het artikel in het Brabants Dagblad. Wederom een leuk en positief stuk!

Klik op de afbeelding voor groter formaat.

Na aanleiding van dit krantenartikel kwam meteen deze ochtend een lid van de plaatselijke PvdA langs. Hij vertelde ons dat hij ons plan van harte steunt, en ons hulp aanbiedt als er problemen met de gemeente ontstaan.

Vanmiddag kwam onze architect Sjap Holst langs om het vervolg te bespreken. Na een lange en vruchtbare discussie hebben we besloten een paar wijzigingen (met name in de kap) te onderzoeken. Maar in de hoofdvorm kan gewoon niet veel veranderen zonder de functionaliteit van de woning aan te tasten…

Peter is bezig met het maken van een mooie presentatie voor welstand, met de achterliggende filosofie van onze woning. Daarnaast gaan we ook afspraken maken met de wethouders die bouwen en duurzaamheid in hun portefeuille hebben. Los van de welstands-perikelen, is het goed als het gemeentelijk bestuur ons kent, en van onze plannen op de hoogte is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *