Konijntjes

Vandaag heb ik met de kinderen 3 konijnen + hok opgehaald via Marktplaats. Meteen op een ander adresje (bijna gratis) een 2e (groter) hok, een ren, voerbakjes, drinkflesjes, een grote bak met voer en een baal zaagsel opgehaald. Helemaal compleet dus!

Deze ren is voor tijdelijk. Een dezer dagen maken we een grote ren, zodat ze lekker kunnen spelen. En binnenkort mogen ze ook buiten vrij rond lopen, net als de kippen. Hopelijk zijn deze konijntjes net zo honk-vast!

En wat zijn het een schatjes…! Twee vrouwtjes en een gecastreerd mannetje (in het midden).
Ze zijn heel erg tam, en snoesjes om te zien.

Ze hebben nog geen namen. Heeft er iemand nog een idee..?
Steef en Emke en de konijnen gaan goed samen!

1 reactie


  1. Jeetje, het lijken wel Vlaamse reuzen!
    Zouden ze soms Vlaamse namen willen? Bijvoorbeeld Suske (het jongetje) en Wiske (het meisje) en dan tante Sidonia voor het andere vrouwtje. Of Lambiek voor het mannetje, dat is ook een mooie Vlaamse naam. (uit de stripverhalen van Suske en Wiske).
    Veel groetjes,

    Rita

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *