Aardehuis Utopia

Tijdens de nieuwjaarsborrel van Strobouw Nederland ontmoetten we Ronald Salters, die zelf onlangs een strohuis heeft gebouwd. Hij bood aan ons te helpen met de welstandsperikelen. Daarom zijn we vandaag naar Cuijk gereden (naar zijn Aardehuis Utopia).
 
Voor Ronald was de bouwvergunning-aanvraag ingewikkelder dan ons geval: bij hem zat er een afwijking van het bestemmingsplan bij. Met zijn rapporten en documenten hebben we goed handvatten hoe we onze documenten moeten opbouwen en welke informatie er zeker in moet.

En daarnaast zijn we natuurlijk uitgebreid in zijn prachtige huis rondgeleid…

Op de terugweg bij John en Dinie langsgereden, èn er gegeten, mmm! Maar het belangrijkste was om alles weer even in het juiste perspectief te zien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *