Overleg welstad

Vandaag hadden Peter en ik een ruim overleg met de welstandscommissie. We hebben eerst een presentatie gegeven over onze uitgangspunten. Daarna heeft de commissie duidelijk gemaakt wat er aan het huidige ontwerp “schort”. Het komt er op neer dat we de hoofdvorm meer eenduidig moeten maken, minder complex, en het aanzicht vanaf de weg meer ingetogen.

Ik had nog een plaatje gemaakt van het terrein, en één van een aanpassing in het dak. Deze werden in elk geval goed ontvangen.

We gaan een vormenstudie doen om tegemoet te komen aan de wensen van de welstandscommissie, maar de indeling zoveel mogelijk in stand te houden. Op heel korte termijn, want de zomer komt er aan, en we willen beginnen…!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *