Hout en aangepast ontwerp

Vandaag hebben we met z’n allen hout geruimd op het terrein. Verschillende stapels stammen en bergen takken zijn gesorteerd, klein gezaagd, gekloofd en opgestapeld. Hout voor het kampvuur, droog kachelhout voor nu, en kachelhout voor volgend jaar.

Hout voor de kachel, en zaagsel voor het composttoilet.

Steef legt het aanmaakhout netjes in kratten

Droog eikenhout; Daaf weet er wel raad mee!
(voor de mensen die het eng vinden: hij houdt netjes twee handen aan de beugel!)
Laat het kampvuur-seizoen maar weer beginnen!

’s Middags kwam er een donkere lucht opzetten: natte sneeuw!

Aanpassing huis ontwerp
Tegen de tijd dat het begon te sneeuwen / regenen kwam Edward Erasmus (de collega-architect van Sjap) zijn vormenstudie laten zien. Het resultaat was een prachtige vorm met minimale aanpassingen aan de plattegrond. We waren onder de indruk: dit ziet er echt prachtig uit! We krijgen binnenkort een paar print-screens van de 3D-plaatjes. Het lage dak moet nog gebeuren, maar daar komt hij wel uit. Over 11 dagen is het plan presenteerbaar voor de volgende welstandsvergadering. Daar hebben we alle vertrouwen in!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *