wilgen knotten

Vandaag hebben we wilgen geknot. Deze keer niet op ons terrein, maar bij Willem en Jessy, vrienden die onlangs in Schijndel zijn komen wonen. Op weg er naar toe is Marleen naar de architect gegaan om wat te stoeien met het lage dak, dus zij kwam wat later. Daaf heeft in zijn eentje 3 bomen gedaan; heel volhardend!

Daaf en Peter aan het zagen

Jason was met Steef meegekomen. Ook zijn hebben zich heel goed vermaakt. Met takken spelen, ijs hakken, zand scheppen, op de zaagbok klimmen en er weer af springen, houtjes op de kruiwagen leggen, maar ook weer er af meppen… Kortom: lekker gewerkt!

Trots op het klimwerk

Een blije Steef

s’ Avonds op de bank… We hebben 6 afleveringen (= 3,5 uur!) gekeken van “It’s Not Easy Being Green”, een heerlijke BBC-serie. Nog twee seizoenen te gaan 😉

1 reactie


  1. Daaf, wat heb jij hard gewerkt aan de knotwilgen!!!
    En Steef, wat een leuke foto van jou, je ziet er zo vrolijk (en lief!) uit!

    Allemaal veel liefs van (oma) Agnes.

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *