Groen licht van welstand!

Vandaag hadden we weer overleg met de welstandscommissie. De afgelopen weken heeft Edward Erasmus zich onvermoeibaar ingezet om, tussen zijn al geplande werkzaamheden door, een gelikte presentatie te maken voor de commissie. En met succes! De commissie vond de eerdere bezwaren mooi opgelost. Slechts kleine punten van aandacht: het boven- en onderdak moeten in elkaar overlopen, of duidelijk van elkaar gescheiden zijn. Dus niet elkaar “raken” wat nu het geval is. En niet te veel accenten in het kleurgebruik van de kozijnen.

Hier wat plaatjes uit de presentatie:

2 reacties


  1. GEFELICITEERD!!!
    En heel veel succes met het vervolg op deze Grote Stap-in-de-goede-richting!
    Agnes.

    Beantwoorden

  2. Van harte gefeliciteerd met het behalen van deze overwinning/het overwinnen van dit obstakel!!

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *