CD-tjes gevraagd!

Daaf en Marleen zijn CD-tjes aan het knippen voor een nieuw dak op het kippenhok. Er zou eigenlijk een groen dak op komen, maar het hergebruiken van een zak vol oude CD-tjes klonk ook heel aantrekkelijk.

Hoewel er veel CD-tjes in de zak zitten, is het dak zeker groter. Dus… als je nog oude CD’s hebt houden Marleen en Daaf zich aanbevolen! We hebben er zo’n 750 nodig.

Weer eens wat anders om te knippen…!
Zo ongeveer wordt het dakje…

Marleen had genoeg van “steeds het gewone prakkie”, dus besloot ze een Echt Lekker Recept te maken. We zaten een uur later dan normaal aan tafel, maar het was dan ook Echt Heel Lekker…!

Paprika, gevuld met spinazie, ui, brood, creme freche en kaas, en een overschotel met aardappels met spek

Ondertussen heeft Peter een tranportkarretje opgehaald voor op het terrein. Deze kar kan met de hand getrokken worden, maar ook achter de Skidster. En dan kan hij helemaal volgeladen worden: hout, strobalen, blad etc. Helaas bleek er nogal wat ijzer zo erg verroest, dat hij flink met de slijptol in de weer moest om het weer in orde te krijgen. Hij heeft een ijzerhandel in Schijndel gevonden die veel staf/strip/koker in voorraad heeft, en waar je ook kortere stukken kan kopen. Helemaal perfect! Nu kan hij de nieuwe kokers weer aan de kar lassen, kleurtje geven en klaar is ‘ie.

Veel van het karretje is bruikbaar, maar veel ook niet…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *