Cursus Permacultuur in de zomer

We willen op ons stekkie meer doen dan alleen een huis bouwen: op termijn willen we hier lezingen, workshops en cursussen (laten) geven die gaan over duurzaamheid.
Maar waarom daarmee wachten tot het huis klaar is..? Daarom: (tatatadaaa…!)

In de zomervakantie organiseert Martijn Ballemans (samen met ecologe en permaculturist Irene Verbeek) de Permaculture Design Course op ons terrein. De cursus is van 10 t/m 21 augustus 2015 (vrij op zaterdag en zondag) inclusief maaltijden, kampeergelegenheid en avondprogramma’s.

Martijn Ballemans is een inspirerende, zeer ervaren cursusleider op het gebied van Permacultuur. Hij geeft deze cursus al een aantal jaren. Normaal is de cursus verspreid over 12 losse dagen, deze cursus pakt lekker door in twee aaneensluitende midweken.

Het weitje aan de noordkant van ons terrein wordt de cursusruimte. Het ligt lekker beschut, en heeft zowel zon- als schaduwplekken. Er komt een Yurt voor binnen-activiteiten.

Hier is een inspirerend filmpje over de cursus.

Kosten voor deze 10-daagse cursus zullen € 1100,- gaan bedragen. Dit is inclusief alle maaltijden, koffie, thee, overnachtingen (in eigen tentjes of in het oude huisje) en avondprogramma’s.
Voor meer informatie: zie de website van Puur Permacultuur. Hier kan je je ook aanmelden.

We hebben er nu al zin in!

Hier een eerdere cursus van Martijn.
Op de achtergrond het Eco-Expo gebouw op de Kleine Aarde, het strobalen huis waar wij veel aan hebben gebouwd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *