Lente!

Het eind van de winter komt in zicht! We hebben lekker buiten gewerkt, de kinderen hebben de hele dag buiten gespeeld. Heerlijk, dat lenteweer! We hebben het eerste citroenvlindertje gezien, en de eerste mug zat ook al op onze slaapkamer. Tja, ook dat hoort bij de lente…

We hebben droog kachelhout uit Son opgehaald, dat ligt nu (iets kleiner gekloofd) in de veranda. Dus ik heb meteen de veranda opgeruimd. Wow! Wat een ruimte! We kunnen nog een stuk zeil gebruiken voor op de grond: 4×2 meter. Mocht iemand nog iets hebben liggen wattie niet meer nodig heeft, dan komen we het graag ophalen!

Peter heeft een start gemaakt met het ontspijkeren en opruimen van het dakbeschot. Daaf heeft flink getimmerd aan zijn hut. Steef en Jason hebben lekker gerommeld met kruiwagentjes, emmers, steentjes, zand en water. Emke en Myrthe hebben Loombandjes en zelfgebakken cake verkocht aan de straat, met succes!

Aan het eind van deze heerlijke dag het eerste kampvuur van dit jaar. Daaf en Mike hebben water gekookt, en oude roestige gordijnrails “gesmeed” dwz. platgeslagen als het gloeide. Helaas geen avondeten bij het kampvuur; daarvoor koelde het te snel af buiten.

Nog 1000 van dit soort dagen, en dan hebben we een prachtige groene plak…!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *