Opruimen afval-hoek

Een berg met aarde, gemengd met kleine stukjes afval ligt al bijna een jaar op een zeiltje te wachten op verdere verwerking. (nog uit de tijd van het afbreken van de schuren) Eindelijk komen we er aan toe om het op te ruimen! Zeven, sorteren en naar de stort brengen. Daarna kan deze hoek ook uitgeriekt worden (véél brandnetels!), wat zal het er van opknappen!

Klaar..!
Nou ja… gras zaaien nog. Want zwarte grond is ook maar saai!

Een van de konijnen vond het opeens lollig om in mijn mini-tuintje een gang van zeker een meter lang te graven. Dat hadtie in een paar uurtjes af. De volgende dag heeft hij het weer keurig dicht gemaakt. Bijna niks meer van te zien!

Druk bezig me z’n Belangrijke Klus.
De was hangt weer buiten! Maarrrr… voor hoe lang..?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *