Caravanplaats

Wieke gaat de caravan van de Groenlingen op onze plak neerzetten, op het kleine weitje achter de units. Ze heeft dan een lekker plekje voor zichzelf. Peter is hier het plekje van brandnetels aan het ontdoen (want die stonden alweer knie-hoog), en kwam een laag dakpan-scherven van minstens 30cm dik tegen. Geen wonder dat de brandnetels het hier zo goed doen! De wortels hebben we er goed uit kunnen rieken, maar de scherven hebben we laten zitten (dat zijn vele en vele kuubs!) Gewoon het zand erover heen en weer netjes aanharken. Straks snippers erover en klaar is Kees! Hebben we meteen een mooie stevige ondergrond. De vorige eigenaar heeft zo’n 40 jaar geleden een weggetje gemaakt van gebroken dakpannen. Zo kon hij met z’n tractor over de wei om bij zijn schuren te komen. Wij hebben daar nu de erfenis van…. En bedankt..!

Vandaag hebben Peter en Wieke een stoepje neergelegd, en erom heen heeft Wieke met Emke en Steef al wat houtsnippers gelegd. Het wordt een heel knus plekkie! Het is nog niet helemaal af, dus de caravan staat nu nog even bij de units op het terrein. Volgende week gaan we hem verhuizen.

Houtsnippers halen die langs het zandpad achter ons terrein liggen. Afkomstig van de net gevelde populieren.

Steef en Emke samen op snipper-jacht.

Wiekes plekkie, bijna af! Met mooi uitzicht over het Wijboschbroek.
Ik denk wel dat ze het mooiste plekje heeft van ons hele terrein 🙂

Hier zie je het achterweitje vanuit het zandpad dat achter ons terrein langsloopt.
Tussen de bomen door zie je de woonunits. Ziet dat er niet idyllisch uit…?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *