Mei

Om de  ruimte vrij te krijgen waar het huis gaat komen, moet de zandbak verplaatsen. Daarvoor moeten we eerst de nieuwe plek van de zandbak uitrieken en opnieuw inzaaien. En daarvoor moet het oud ijzer weg (zie vorige week) èn het kippenhok verhuizen. Met wat extra tegengewicht d.m.v. stoeptegels (Peter is niet zwaar genoeg) is dat een prima klus voor de Skidster.

Hobbel de bobbel over het terrein…

Marleen had frambozen en bramen gekregen, die moeten tegen een warme zuidmuur. Nou, tegels er uit, zwarte aarde erin en planten maar! Eh, o ja, er zit misschien nog wat in de grond 😉

Deze leidingen zitten in de bovenste 10cm, er onder zit vast ook nog wat…

Er komen soms honden ons terrein opgerend, die het leuk vinden om achter onze konijnen, kippen en kuikens aan te rennen. Liever niet… 

Laten we hopen dat het helpt!

In deze tijd van het jaar bloeit het fluitenkruid uitbundig. Even wat plaatjes voor de sfeer…. De heerlijke geur moet je er zelf bij bedenken!

We hebben een vlaggenmast, maar er komt nog een paal in de grond.  Op deze paal komt een camera die de komende jaren de bouw gaat volgen. Goedkope, open source hard- en software, uit te lezen via het draadloos netwerk gaan zorgen voor leuke timelapse films. Flip en Bart gaan voor de techniek en software zorgen, Peter maakt de paal, kast en stroom.

Flip en Agnes hebben een paar dagen vakantie gehad op ons terrein, als dank voor alle hand- en spandiensten de afgelopen periode.

1 reactie


  1. Onwijs leuk jullie project, een tijdje geleden kwam ik toevallig op je blog terecht en nu dacht ik..kom laat ik weer eens een kijkje nemen. Super dat jullie dit doen. Heel veel succes, ik kom snel weer een kijkje nemen via je blog.

    Groet Louise Lennips
    puurhappy.blogspot.nl

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *