Diepste punt

Deze dag stond het afmaken van de bekisting op het programma. Planken zagen, aan elkaar schroeven, op hoogte/diepte in het gat zetten, piketjes zagen en de grond in meppen. Het was prachtig weer, en het ging heel voorspoedig.

Halverwege de middag was de bekisting af, en kon Peter de bodem van de kuil exact op diepte graven: touwtje spannen, graven en meten met een 25cm lang stokje. Een lange regenbui: even een gereedschapje maken voor het vlechten (zie https://www.youtube.com/watch?v=9Zl2S61cayU, wel even de reclame wegklikken…)
Na het eten verder graven en uiteindelijk glad afreien. Het diepste punt van het huis is bereikt!

Meteen de folie neergelegd waar de beton op komt. Daarmee zijn we al 0,2mm de hoogte ingegaan. Dat schiet al lekker op! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *