Bekisting

Er wordt weer gewerkt na ons weekje vakantie.

De bekisting voor de kelderwanden is nu aan de beurt. Hiervoor is een rij balken op de keldervloer vastgeschroefd. Deze houden de bekistings-platen op hun plek. Deze bekistings-platen komen van een plat dak, en hebben niet helemaal droog gelegen. Vandaar de fraaie kleuren….

Het voorste stukje is nog niet van wapening voorzien, zodat ik nog wel makkelijk de kelder in kan. Als de binnenbekisting straks klaar is, dan zet ik de (al geknipte) matten vast en kan de buitenbekisting gemaakt worden.

De vele regen blijft op de keldervloer liggen, want de groene grasrand-strook laat geen water door. De blauwe dompelpomp kan ik in een verlaagd rondje in de keldervloer zetten om ook de laatste restjes er makkelijk uit te pompen.

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *