Storten schuimbeton uitgesteld

Afgelopen dagen was het prachtig droog weer, maar helaas kon de leverancier van de schuimbeton deze dagen niet langskomen. Pas dinsdag 15 september was er ruimte in de planning. Dus kon ik rustig aan de folie ophangen.

De weersvoorspellingen waren de afgelopen week voor de bewuste dinsdag helemaal niet slecht: veel wind, niet warm maar wel droog. En dat laatste is heel belangrijk voor schuimbeton: regen kan het schuim laten inzakken als het nog niet uitgehard is.
Helaas zijn inmiddels de voorspellingen voor morgen (dinsdag) behoorlijk aangepast en blijft het niet droog. In overleg met de leverancier is besloten om pas volgende week maandag de schuimbeton te storten…

Vandaag 30 balken van 6 meter opgehaald met hulp van een hovenier met grote aanhanger en sterke auto. Prachtig hout! En wat kan Menno achteruit rijden met een schamel-aanhanger..!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *