Oud jaar

De laatste dag van het jaar, met nog steeds prachtig weer. Mark heeft nog 3 pallets met stenen gebracht. Deze stenen kwamen uit een showroom, en lagen in groepjes van steeds 4 dezelfde bij elkaar op de pallet. Om een mooi gemengd muurtje te kunnen metselen, moesten de stenen goed verdeeld worden. Daarom hebben we ze, al mengend, overgestapeld op vele kleine pallets. Emke heeft lekker meegewerkt!

Stenen overstapelen

Ondertussen was de eigenaar van het maisveld aan de overkant van de straat nieuwe bomen aan het planten. Zijn populieren zijn al een paar jaar weg, maar hij wilde wachten met herplant tot de andere populieren in de straat ook gerooid waren, om schade te voorkomen. Hier kijkt Steef naar het planten van de boom recht voor het huis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *