Welkom op ons nieuwe blog!

Hier is dan ons nieuwe blog: “Ons nieuwe ECO-huis!”

Ons gezin staat aan het begin van een spannend en groots project. We willen een ecologisch, biologisch, duurzaam huis gaan bouwen. Helemaal zelf, zonder aannemer, maar met vrijwilligers. We streven op ons (nog te kopen) stukje grond naar een grote mate van zelfvoorziening op het gebied van voedsel, water, energie en geld. Dit doen we graag met anderen, die het leuk en gezellig vinden op ons stekje te vertoeven en ons een handje te helpen. Op termijn hopen we een duurzaamheidscentrum te kunnen openen, waar we cursussen willen gaan geven op het gebied van duurzaam wonen en leven.

Volg ons wel en wee de komende jaren en blijf op de hoogte van al onze belevenissen tijdens het hele proces van aankoop van de grond, voorbereidingen en de bouw van ons nieuwe huis.

Veel leesplezier!

Groetjes van Peter, Marleen, Daaf (2005), Emke (2008) en Steef (2010)

Peter

Marleen

Emke, Daaf en Steef

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *