Ondertussen…

Wow…. deze weken vallen dus duidelijk in de categorie “Druk”. Er is veel gebeurd, en we hebben veel gedaan.

 • Om te beginnen het Super Goede Grote Nieuws: Daaf mag naar DOE, de democratische school in Eindhoven! Hij stond al een half jaar op de wachtlijst, want de school is vol. En nu kwam er onverwacht een plekje vrij. Dus slingers en taart!
 • Dat betekende eindgesprek op de huidige school, afscheidscadeautjes maken voor zijn klas, en een intake op de nieuwe school. En bustijden, busabonnement en mobieltje uitzoeken.
Afscheidscadeautje: met een bolletje van een klavertje-4 plantje!
 • Peter heeft geassisteerd bij een ongevalletje bij ons in de straat, en zich ontfermd over de fietsen van de ongelukkigen. Afgelopen zaterdag vonden we een bos bloemen bij de deur met een lief kaartje. Bedankt!
112meldingen.nl

 • Ik ben met de kinderen een gave boomhut aan het maken
Dit plateau zit op bijna 2 meter hoog.
Maar goed beschermd door de vele coniferentakken, dus je valt er niet zomaar af!
 • Met Steef naar de kinderarts omdat hij zo klein en dun is. Over een maand uitslag van de bloedtesten. (16-4-2016 uitslag: alles 100% in orde! Alleen komend jaar even opnieuw laten wegen en meten om de curves in de gaten te houden)
 • Slootwater op kweek gezet, zodat we ééncellige waterbeestjes onder de microscoop konden bekijken. Groot succes!
 • Emke heeft haar zwemdiploma B gehaald! 

 • Met het hele gezin om 5:00 opgestaan om Saturnus en Mars te bekijken.
Zo ongeveer konden wij het zien met onze sterrenkijker
 •  Ik heb een hele berg naaiklusjes gedaan, ben de zolder van het oude huis op aan het ruimen, spullen op Marktplaats aan het verkopen, en een nieuwe rits in mijn laars aan het zetten. En tussendoor probeer ik mijn bureau op te ruimen, en natuurlijk zo hier en daar het huishouden te doen. Vooral dat laatste schiet er nogal eens bij in, haha!
 • We hebben het project Vang de Muizen. Iedere dag hebben we er wel een paar. En we vermoeden dat er ook ratten zijn, want vaak worden de muizen die in de vallen zitten, opgegeten door een ander dier. Dus we hebben nu ook rattenvallen gezet. Met als aas: dooie muizen 🙂 (–> Nee, het waren geen ratten, maar spitsmuisjes! 3 spitsmuizen gevangen in een val met dooie muis als aas)
 • Peter en ik hebben een workshop kalkstuc en tadelakt gevolgd bij Stobouw Nederland
 •  We hebben een heel gezellig familiefeest gehad op 1e paasdag. Wat was het leuk om iedereen weer te zien. Dank je wel allemaal!

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *